Blog


Kent med hoderystelse

Kent med hoderystelse

Kent havnet først på Årnes sykehus og deretter, med ambulanse - blålys, i stor fart til A-Hus Lørenskog. Han hadde fått kraftig hoderystels etter lek på gutterommet på Hvam internatskole. Hodet havnet i betongveggen. Bena sviktet og kvalmen var stor. Da Lars, mor og jeg besøkte han og kommer raskt tilbake. Heldigvis har vi fått beskjed at det vil gå bra med 100% ro, God bedring.

CSI i Nyhavn

CSI i Nyhavn


Her er har vi avdelingsmøte i Nyhavn, København etter en lang arbeidsdag. Jeg stertet på jobben Oslo kl 03:00 og var hjemme igjen etter Københavnturen kl 00:40. Men i trivlig selskap går det så mye bedre.

Nå har jeg gjort klart akvariet

Litt frem og tilbake, men med hjelp av Marius, som alltid hjelper til med kjøring, bæring og organisering, fikk jeg hjem et nytt akvarie. Ny runde i butikkene  med en enda slankere lommebok og vips der var det planter og fisk der.

IMG_1051


Her ser dere det første bildet. Jeg klarte ikke å vente til alle fiskene kom frem.

Hjemme igjen fra NM-bridge

Thor Hellnes

Jeg har nå kommet hjem igjen etter noen dager i Fredrikstad hvor jeg har spillt sammen med Anne-Britt Andreassen. Bridgen gikk over forventningen og gøyfaktoren var høy. Det kan jeg først og fremst takke min sjarmerende makker for. 

Men turen startet litt spesielt. Jeg er jo et sosialt dyr og da jeg tog toget ned til Fredrikstad, kom det på en gjeng gærne mossinger i min alder (+). Akurat passe for meg. Vi fant tonen med en gang. Hvor mye kan man rekke å snakke om på et hurtigtog mellom Moss og Fredrikstad? Svar = mye. Verden er som kjent liten og det viste seg jo at vi hadde felles kjente fra en forsvunnet tid. Jeg merket så vidt at toget hadde stoppet og var på gang til å starte. Hvor er vi nå, spurte jeg og fikk fart i min lille underdimosjonerte diselmotor. På null tid var jeg ute på perrongen med bagasjen, men uten jakken. Æsj. Der tøffet den av gårde med mine nøkler! Rask telefon til NSB-hittegods mens jeg så toget forvinne. "Nei, det er vår policy å ikke kontakte noen så fremt det ikke dreier seg om livsviktige medisiner"; svarte en mannlig stemme. Siden jeg ikke har den attraktive seksuelle utstålingen - spesielt ikke ovenfor menn - måtte jeg raskt legge opp en annen taktikk. NSB og service er jo ikke akkurat analoge i synonymordbken. "Ja, ja - det syns jeg er dårlig og det er jo synd at du hidres i å hjelpe folk i den ytterste nød. Jakka spiller ingen rolle, men jeg er helt avhengig av nøklene. Uten nøkler kommer jeg ikke inn og vaktmesteren er jo på ferie. Jeg får sikkert hjerteinfarkt eller fryser i hjel ved å måtte bo på gata. Husk, jeg er jo en gammel mann", sa jeg med et stemmeleie i G-dur. Han tenkte seg om og sa han skulle gjøre et forsøk, men det var ikke han avgjørelse, hvorpå jeg avsluttet med å si at han var en engel! Og jeg mente det. Noe senere ringte han igjen og fortalta at jakka, med nøklene, ble funnet rett før de forsvant med toget til Gøteborg. Noen dager senere kom jeg tilbake til Oslo, men for sent til nå åpningstidne for hittegodssentralen. Det ble med at jeg overnattet hos min sønn Marius. Han stiller jo alltid opp. Hva har man ellers sønner til? Nå har jeg nettopp kommet hjem, med nøkler.

Nå er jeg i gang på nettet

Jeg gratulere meg selv. I dag har jeg fått min første web-side. Det har jeg planlagt lenge, men jeg har gruet meg. Etter mer enn 40 år i databransjen har jeg lært meg at det alltid går feil første gang. Dvs en oppkastfølelse i mageregionen. Ved bruk av iMac, Sandvox og  A2 Hosting ble alt gjennonført fra scratch på mindre enn noen få timer helt uten problemer. Fantastisk oppfølgning av A2 Hosting. Gøy og bløtekake til meg!

egil.nordby@gmail.com © Egil Nordby 2012