Markeringer

Den 26.august tok jeg meg en tur til Hjelle gård etter invitasjon fra Mette Helle til å delta på improviasjonsforestilling om Oda og Christian Krogh. Det ble en fantastisk opplevelse i et gårdsmiljø hvor det lukter kultur i alle veggene. På veien dit var jeg innom min datter på Biri og 400 års feiringen  av slaget mot skottene i 1612 ved Kringen. Ekstra gøy var det å stikke innom Valbjør gård, som er en nabogård av Helle. Jeg er jo etterkommer av Valbjø-ætta. På Valbjør traff jeg den vennlige og varme gårdsdriveren Kai. 


Mette er ei energis dame og det er mange aktiviteter på gård. F.eks har fotografen Carl Martin Nordby hatt utstillinger der. 


Den 24.august hadde avdelingen CSI en lang arbeidsdag som ble avsluttet i Nyhavn.


Her er jeg sammen med Leif, Keød, Jan og Kurt. Vi, de god godt modne menn, "gjør" København.


IMG_0624


Min datter har flyttet til Biri sammen med Raymond. Vi (Lars, Kent og jeg) tok oss en tur. Der var det koselig og langt mer sentralt enn jeg trodde. Vi tok også en tur til Gjøvik by. (Juli 2012)


2012-07-24 14.57.31


I sommer ønsket Lars og Kent seg en tur til Kiel. Først og fremst fordi elsker å reise med båt. Da ble det slik og vi tok turen med Cololine´s Magic.
I første uke av august var det NM i bridge. Der hadde jeg den store gleden av å spille mix med Anne-Britt Areassen. I år ble bridgefestivallen avholdt i Fredrikstad.
2012-06-23 16.24.30


Den 15. juni ble Lars 18 år og vet å markere dette med familen. 


egil.nordby@gmail.com © Egil Nordby 2012